SREČANJE UPOKOJENCEV GORENJSKE

Lokacija: Športni center Pokljuka
Od:
Do:

PZDU Gorenjske v sodelovanju z DU Gorje organizira 29. letno srečanje upokojencev, ki bo v četrtek 7. julija 2022, s pričetkom ob 10. uri. na prostoru poleg Športnega centra Pokljuka.

Udeleženci, ki se bodo na prireditev pripeljali z avtobusom, z osebnimi avtomobili  ali kombiji, bo parkiranje omogočeno ob prireditvenem prostoru po navodilih redarjev.

Zgibanke o srečanju vam bomo poslali naknadno.

 

Pri naročilu bonov za hrano vas prosimo, da se zaradi lažje organizacije predhodno odločite in izberete med štirimi meniji. Boni bodo v štirih različnih barvah.

V znesku 10 € so zajeti tudi stroški zavarovanja udeležencev, ekipa prve pomoči, gasilska služba, redarstvo s parkiranjem, mize in klopi, najem velikega šotora ter bogat kulturno – zabavni program z živo glasbo.

BONE udeleženci oz. DU predhodno naročijo na PZDU (telefon: 064 117 135 ali 0599-215-29) ali po e-pošti (pzdu.gorenjske@gmail.com). Hrano bo mogoče dobiti le za bon. Pijača  bo v prosti prodaji..

OBVESTILO:

V zvezi s prehrambenimi boni »Srečanja upokojencev Gorenjske 2022« vam sporočamo, da lahko društva upokojencev bone osebno prevzamejo  v pisarni PZDU Gorenjske (sreda 22.6. in petek 24.6.  od 9.00 do 12.00 ure, Savska cesta 34 v Kranju, (poslovna stavba bivši INTEX ali TRENČA) ali vam naročeno pošljemo po pošti. Prosimo vas, da nam v najkrajšem možnem času sporočite želeno količino bonov. Vračanja bonov ne bo možno.  Po prejetem računu iz PZDU Gorenjske, bodo DU plačevala naročene bone preko TTR.

Zadnji  rok za naročilo bonov iz DU je sreda  15. junij 2022.

Prosimo, da se poskušate držati navedenih rokov.

Obvezna kotizacija znaša 10,00 € na osebo . Na dan prireditve je bon 12 €.

NAROČILO :                                                                                                 

  • cela  kranjska klobasa s prilogo in kruhom,   ……………………………….    
  • ričet s klobaso in kruhom,……………………………………………………..
  • mešano meso na žaru s prilogo in kruhom,…………………………………..
  • vegetarijanski meni…………………………………………………………….

 

Sporočite , kako boste prevzeli bone !

Vabimo vas, da se srečanja udeležite v čim večjem številu, kajti preživeli boste lep dan druženja na lepem kraju, s pestrim programom in obljubljamo, z dobro gostinsko ponudbo.

Predsednik PZDU Gorenjske:      Robert Plavčak l.r.Nazaj